Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно покупка на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от FXTG Покажи съобщение
    Значи тази за 25 бона е твойта. И аз се чудя и се мая гледам в Германия, на всякъде + 5к отгоре само в България евтиния. ВИкам това нямам как да стане ...
    Това е една много болна тема тук.
    Сега ще ти обяснят какви балъци са тези, които дават повече пари за проверено качество.
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от FXTG Покажи съобщение
      Здравейте,
      това цялото нещо за тази ли се отнася?

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=4bsqw8

Тъкмо се бях наканил да е гледам
      Това е специална версия, фаровете са Ангелски криле! ! !

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
        Това е специална версия, фаровете са Ангелски криле! ! !
        Верно че така пише-фаровете са ангелски криле...
        Пълно автокаско разсрочено на вноски.......Това описание нещо като бонус ли е ....!!!
        Боооже колко мъка се е насъбрала около тази кола.....
        Alfa romeo GTVex
        Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
        Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
        Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

• Списъка със забележките е доста късичък.
          Звучи брутално...
          1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

• Аз не мога да си обясня как може да се продават коли с фрапиращи забележки и кой ще се навие да им брои парите... Вече попадам на трета 159-ка (последната в неделя), на която оборотите като запали на студен двигател толкова се менят, че трябва да и подадеш газ, за да не угасне. Става въпрос все за 2.4 JTDm! Кво става с тез' двигатели, някакъв общ проблем ли е това???
            И може ли лесно да се отстрани, щото заради тази фрапираща забележка се отказвам 3-та кола да вкарам в сервиза за обстоен преглед...

P.S. Въобще как може да си позволиш да продаваш кола, да имаш претенции колко е велика, а още на пръв поглед да прави толкова лошо впечатление... понякога тез' дето ме разкарват напразно ми идва да ги
            Ex: Алфа Ромео 156, 1.6 TS '98
            Ex: Алфа Ромео 156, 1.9 JTD 16V (140 ps) '03
            Ex: Алфа Ромео 159, 2.4 JTDm (200+ ps) '07
            Alfa Romeo 146 ti

Comment

• Вижте ... хайде да спрем да коментираме конкретния екземпляр ! Зико направи доста неща по нея и не се знае този списък колко е дълъг вече.
              Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
              Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• http://www.cars.bg/c350583
                Колеги , това е моята 159-ка, вкарана е от Германия.каквото се е появило е сменено.
                CODE от Бургас е сменял - масла,филтри,съединител. Колата е читава ако някой има интерес да пише за подробности.
                Извинявам се предварително ако това не е мястото за този пост.

Comment

• Колеги, на 2.4 мотора къде са маркучите на малкия кръг, могат ли да се достигнат с ръка само като се отвори капака на двигателя? Идеята ми е да проверявам дали колата не е припалвана или карана преди да съм отишъл на оглед, за да знам как пали на студен двг...
                  Ex: Алфа Ромео 156, 1.6 TS '98
                  Ex: Алфа Ромео 156, 1.9 JTD 16V (140 ps) '03
                  Ex: Алфа Ромео 159, 2.4 JTDm (200+ ps) '07
                  Alfa Romeo 146 ti

Comment

• Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
                    Вижте ... хайде да спрем да коментираме конкретния екземпляр ! Зико направи доста неща по нея и не се знае този списък колко е дълъг вече.
                    Ziko, опита да оправи климатика, но без успех. Смени заварената полуоска...и затапи егр, дпф като го резнахме се оказа, че отдавна го нямаше вече, а една тръба намушена в него.
                    Козметично, екстериорно, интериорно, гуми, дажанти са в същото състояние.
                    Да не споменавам, че огледала, дръжки на врати са боядисвани в сиво. не са хромирани. И то лошо боядисани.
                    Знам и кътните зъби на тази кола! Технически от удара нищо не е оправяно, когато колата беше в автокъщата само я полираха леко, и това е.
                    sigpic
                    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Добре де...кой нормален човек заварява полуоска?????????
                      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v

Comment

• На който не му се дава 200лв за рециклиране или 700 за нова.
                        www.facebook.com/workshox

Comment

• 1000 нова му взеха на колегата...рецеклирана за пръв път чувам, от удара тя е станала на нищо. Колегата си мислеше, че е каре даже и има тракане и го смени, след това се установи, че е полуоска!
                          sigpic

Comment

• баси златната полуоска...
                            Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v

Comment

• Еми поръча я от Официален представител на Опел за Русе..може заради това, нямам идея колко е реалната!
                              п.с. Те там са си некадърници, и продават скъпичко по презумпция! (10х коолио)
                              Last edited by rusiq86; d.m.y г., 20:00.
                              sigpic

Comment

• Да те изям с тая ПРЕЗУНКЦИЯ
                                Казва се презуМПция.
                                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Working...
                                X